A legelismertebb magyar márkák között a FŐGÁZ
Utolsó módosítás: 2015.11.18
       

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer részeként működő FŐGÁZ hatodik alkalommal nyerte el a hazai márkákat díjazó MagyarBrands címet az objektív cégadatok, a független szakemberekből álló bizottság döntése és az országos fogyasztói kutatás eredménye alapján. A MagyarBrands-díjazott márkákhoz kapcsolt értékek úgy, mint ismertség, elismertség, kedveltség, megbízhatóság olyan előnyöket jelentenek az ügyfelek és az üzleti partnerek számára, amelyek mind a jövőbeni eredményes működés folytatásának garanciái. 

„Büszkeséggel tölt el, hogy hamarosan a teljes hazai lakosság felelős földgázszolgáltatójaként a FŐGÁZ immáron hatodik alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat, amely számunkra fontos visszacsatolás, hogy elismerik tevékenységünket és elégedettek a kínált szolgáltatással. A díj elnyerése ugyanakkor ösztönöz is minket abban, hogy továbbra is rászolgáljunk a fogyasztók bizalmára és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a szolgáltatási színvonalat mind magasabbra emeljük. Hamarosan az egész ország felelős földgázszolgáltatójaként kiemelt feladatunk az ellátásbiztonság szavatolása és minőségi szolgáltatás nyújtása úgy, hogy a FŐGÁZ a nemzeti közműszolgáltatás részeként mindent megtesz a rezsicsökkentés tartóssá tétele érdekében.” – mondta Horváth Péter János az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. elnök-vezérigazgatója, a FŐGÁZ elnöke.
Az elismerés megerősítette, hogy az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. szakmai irányítása alá tartozó FŐGÁZ a dinamikusan fejlődő, piacvezető márkák közé tartozik, és amely díjjal kimagasló eredményét és megbízhatóságát méltányolták.


A MagyarBrands programot 2010-ben a Superbrands Szakértői Bizottsága és vezetői indították el, abból a megfontolásból, hogy a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is kiemelt figyelmet kapjanak. A díj elnyerése olyan kiemelkedő érdem, amely révén a termékek és a szolgáltatás megbízhatósága és elismertsége kézzel fogható előny a fogyasztók és az üzleti partnerek szemében.
A hazai földgázipar meghatározó szereplőjeként a FŐGÁZ a fogyasztói piacon tanúsított kiemelkedő és színvonalas tevékenysége elismeréseként több alkalommal elnyerte a Magyar Energiafogyasztók Díját valamint a Superbrands, a Business Superbrands és a MagyarBrands díjakat.