A Nemzeti Közművek idén is részt vett az Adok-Kapok Napok jótékonysági akcióján
Utolsó módosítás: 2017.05.12
       

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer társaságai, az ENKSZ, a FŐGÁZ, a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft., illetve a DÉMÁSZ és DÉMÁSZ Hálózati Elosztó munkatársainak részvételével zajlott az Adok-Kapok Napok jótékonysági ruhagyűjtő akciója, amelyet a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásában hirdetettek meg. Az akcióban idén közel 100 zsáknyi ruhát adtak le a cégcsoport társaságai.

A Nemzeti Közművek munkatársai már tavaly is részt vettek a jótékonysági akcióban. Az energetikai társaságok elkötelezettek abban, hogy támogassák az elesetteket, a kiszolgáltatott helyzetben lévőket. Munkatársaink aktívan részt vesznek a társaságcsoport társadalmi felelősségvállalási programjaiban, mert a társadalom, a környezet és a közösség fejlesztésében való részvétel közös ügyünk. Magyarországon még mindig sok olyan család él, akiknek a mindennapok kiadásai mellett nehézséget jelent a ruha és cipő megvásárlása. Az Adok-Kapok Napok karitatív program célja a ruhaadományok összegyűjtése volt a rászorulók számára.

A ruhaadományokat a társaság egyben szállította el a biatorbágyi Premier Outletbe, és adta át az Adománygyűjtő Ponton, amelyekből itt állítják össze az átmeneti otthonokba, menedékházakba, családsegítő központokba és anyaotthonokba kerülő csomagokat.

Az elmúlt években közel 220 000 ruhaadomány gyűlt össze az Adok-Kapok Napok keretében, amellyel a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet több ezer krizíshelyzetben élő családnak nyújtott segítséget. Május 14-ig, vasárnapig még bárki segíthet feleslegessé vált felnőtt- és gyermekruhákkal, cipőkkel, sportszerekkel és játékokkal. Az adományokat a Premier Outletben található Adománygyűjtő Ponton (106-os üzlet) lehet leadni minden nap - nyitvatartási időben.