A Nemzeti Közművek idén is támogatja a Streetball rendezvénysorozatot
Utolsó módosítás: 2017.09.12
       

A Nemzeti Közművek idén is támogatja a már 25. alkalommal megrendezett Streetball Challenge Hungary bajnokságot, amely budapesti záróeseménye, a Nemzeti Közművek Budapest Open 2015.09.23-án, szombaton, a Hősök terén lesz ingyenesen megtekinthető a látogatók, szurkolók számára. A Nemzeti Közművek a záróesemény névadó szponzoraként járul hozzá az egészséges életmód fontosságának bemutatásához illetve célja, hogy a fiatalabb generációt is megszólítsa és számukra is ismertté váljon a Nemzeti Közművek, mint egységes márkanév.

Idén már az egységes Nemzeti Közművek márkával vagyunk a rendezvénysorozat főszponzorai. Reméljük, hogy az olyan lehetőségek – mint a Streetball rendezvénysorozat – tovább növelik a gyermekek sport iránti szeretetét, a játék örömét és elhivatottságukat. Célunk, hogy névadó szponzorként átadjuk a résztvevők számára a sportolás örömét, és hogy a fiatalok is megismerjék az országos kiterjedésű, egységes Nemzeti Közművek márkát.” – mondta Felkai György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója, az eseményt megelőző sajtótájékoztatón.

A Nemzeti Közművek szeretné megerősíteni szerepvállalását az egészséges életmód támogatásával és a különböző sportolási lehetőségek megteremtésének elősegítésével, ezzel is példát mutatva a fiatal generáció számára. A bajnokság keretein belül több versenyszámban is megmérettethetik magukat a jelentkezők. A szeptember 23-i záró eseménynek a Hősök tere ad otthont. A szervezők minden érdeklődőt várnak a rendezvényre, a belépés ingyenes.

A kosárlabda ünnepén, a streetball sorozat hazai záróeseményen a fiatal generáció különleges hangulatú élménnyel gazdagodhat, amely tovább növelheti a gyermekek sport iránti szeretetét és elhivatottságát, hatására rendszeres mozgásigényük is kialakulhat.