A Nemzeti Közművek garantált gázdíjjóváírást ad a most regisztráló E-gázszámlás ügyfeleinek
Utolsó módosítás: 2017.10.05
       

A Nemzeti Közművek E-gázszámla kampánya nagyon népszerű a földgázfogyasztók körében. A sikerre való tekintettel a Nemzeti Közművek újra indítja „E-gázszámla regisztrációja most 1 millió forintot érhet ” elnevezésű kampányát, így a fogyasztóknak ismét esélyük van megnyerni az 1 millió forintos fődíjat, vagy a 30 darab 50 000 forintos gázdíjjóváírás egyikét. Ezen kívül a regisztrálók garantált 1000 forintos jóváírást is kapnak!

2017. január és szeptember között a Nemzeti Közművek e-gázszámlát használó földgázfogyasztói számát sikerült megduplázni.

Az október eleje és november vége között zajló kampányban azok az ügyfelek vehetnek részt az 1 millió forintos főnyereményért vagy a 30 darab 50 000 forintos gázdíjjóváírásért, akik a játék ideje alatt E-gázszámlát igényelnek. A regisztrálók mindemellett megkapják a garantált 1000 forintos gázdíjjóváírást.

Az eddigi kampányok eredményeként már több százezer földgázfogyasztó váltott az egyszerű, gyors és a számlaügyintézést lényegesen megkönnyítő elektronikus számlára. A Nemzeti Közművek földgázfogyasztói számára a saját E-gázszámlája az alábbi oldalakon vehető igénybe:

https://www.fogaz.hu/email-eszamla  vagy  online ügyfélszolgálati regisztráció után a https://www.fogaz.hu/ugyfelszolgalat oldalon.