Átadtuk a tavaszi E-gázszámla kampány legutóbbi nyerteseinek fődíjait
Utolsó módosítás: 2017.10.06
       

Április 3-án kezdődött a Nemzeti Közművek földgázszolgáltató társaságának „E-gázszámla regisztrációja most 1 millió forintot érhet ” című kampánya, amelyen azok a fogyasztók indulhattak a főnyereményért, akik a játék ideje alatt E-gázszámlát igényeltek.

Az április óta eltelt időszakban, minden hónapra egy-egy fődíj nyertest sorsoltunk, közjegyző jelenlétében. A kampány augusztus 31-én ért véget, de a nagy sikerrel való tekintettel most októberben újraindult.

A fődíjak mellett minden E-gázszámlára regisztráló fogyasztó 1000 Ft-os gázdíj jóváírást kapott. A fenti jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2017 március 20-a előtt nem rendelkeztek a Nemzeti Közművek földgázszolgáltató társaságának E-gázszámlájával.

A kampányunk fődíjának nyertesei: Glückné Salgai Szilvia és Kalmár Bence.

Hatalmas szerencse volt, hogy augusztus 31-én a kampány vége előtt másfél órával, tehát fél 11-kor regisztráltam a szolgáltató online ügyfélszolgálati oldalán és egyben meg is igényeltem az elektronikus számlázási módot, hiszen ezzel az utolsó pillanatokban történő döntésemmel most 1 millió forinttal gazdagabb a bankszámlám. Barátaimat és családtagjaimat is buzdítani fogom, hogy regisztráljanak, hiszen én vagyok az élő példa arra, hogy az utolsó percekben is érdemes regisztrálni!” – mesélte el a szerencsés történetet Glückné Salgai Szilvia a díjátadón.

Másik nyertesünk, Kalmár Bence a nyereménye egy részét jótékony célokra ajánlja fel:

Nagyon örülünk a nyereménynek, amelyből az egész családom kap egy bizonyos keretet, amelyet belátása szerint elkölthet. Egy részét azonban jótékony célra, a Tábitha Nonprofit alapítványnak ajánlottuk fel azért, hogy segítsük a beteg gyerekek gondozását, hospice ellátását..” – mondta Kalmár Bence.

Gratulálunk a nyerteseknek!

A kampány újraindult, ennek részleteiről az alábbi linken tájékozódhatnak:

http://nemzetikozmuvek.hu/Hirek/2017/10-05

A Nemzeti Közművek földgázszolgáltatójának saját E-gázszámlája az alábbi oldalakon vehető igénybe:

https://www.fogaz.hu/email-eszamla  vagy  online ügyfélszolgálati regisztráció után a https://www.fogaz.hu/ugyfelszolgalat oldalon.