Már több tízezer új ügyfél választotta a Nemzeti Közművek áramszolgáltatóját
Utolsó módosítás: 2018.10.17
       

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatóját már több tízezer új ügyfél választotta országszerte. A társaság idén nyáron nyereményjátékkal kötötte össze az újonnan belépők szolgáltatóváltását. A Nemzeti Közművek ünnepélyes keretek között adta át a szerencsés ügyfeleknek nyereményeiket.

A június végéig tartó kampányban a Nemzeti Közművek kisorsolt száz darab 30 ezer forint értékű áramszámla-jóváírást, három darab 1 millió forint értékű pénznyereményt bankszámlára és a fődíjat, a világ piacvezető elektromos autóját, egy Nissan Leaf-et. Akinek esetleg nem kedvezett a szerencse, az is elégedett lehetett, hiszen amennyiben online kezdeményezte a szerződéskötést és vállalta, hogy számláit elektronikusan fizeti, 4.000 Ft garantált számlajóváírásban részesült.

A Nissan Leaf fődíj szerencsés nyertese Kurusta János, Budakesziről.

A három darab 1 000 000 Ft értékű pénznyereményt Garai Szabina Gödről, Balajti Tibor Miskolcról és Dr. Gyuriczky Givry Lászlóné Biatorbágyról kapta.

Gratulálunk a nyerteseknek!

A szolgáltatóváltáshoz mindössze két dokumentumot, egy igénybejelentő nyomtatványt és a kereskedői szerződés felmondásához szükséges meghatalmazást kellett kitölteni, hiszen az NKM Áramszolgáltató Zrt. minden adminisztrációs feladatot elvégzett a fogyasztók helyett, így az átlépés folyamata a törvényi előírásoknak megfelelően a legrövidebb időn belül megtörténhetett.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója tavaly országos egyetemes szolgáltatói engedélyt szerzett, ezzel 2017. június 1-jétől villamosenergia-szolgáltatása további négy és félmillió ügyfél számára érhető el országszerte, ezzel bárki számára lehetővé vált, hogy egy helyen intézhesse gáz- és áramügyeit. 

A kampány újraindult, ennek részleteiről az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://www.nkmaram.hu/pages/online/ajanlatkeres_egyetemes.jsf?id=4841083