Sikeresen telepítettük az első napelemet
Utolsó módosítás: 2018.08.10
       

A Nemzeti Közművek üzembe helyezte az első napelemét egy családi házon. Nyár elején indítottuk el országosan elérhető lakossági napelem szolgáltatásunkat. A napelemes rendszer telepítésével az áramfogyasztás jelentős része közvetlenül ingyenes, megújuló energiaforrásból fedezhető.

A termékfejlesztési folyamat az év elején indult, és máris átadtuk az első kulcsrakész rendszert, amelyet egy tiszalöki családi háznál helyeztünk üzembe. Nagyon büszke vagyok kollégáim elhivatottságára és szakértelmére, ezúton is gratulálok teljesítményükhöz!” – mondta Hiezl Gábor, a Nemzeti Közművek vezérigazgatója.  

A család villamosenergia termelése a telepített 6,6 kW-os rendszerrel éves szinten várhatóan 7 200 kWh lesz, amely a háztartás éves villamosenergia-igényét teljes egészében kiválthatja a szaldó elszámolásnak köszönhetően. A környezetvédelmi előnyökön túl a napelemes rendszer üzemeltetése gazdasági előnyt is jelent lakossági ügyfeleink számára, hiszen a hatályos jogszabályi környezet által biztosított szaldó elszámolás megteremti annak lehetőségét, hogy akár nullára csökkentsék éves villamosenergia költségeiket.

Napról napra nő a szerződéseink száma, így jó esély van arra, hogy akár a nyár végéig újabb telepítéseket végezzünk. Az elmúlt hónapok csapatmunkája kifizetődött, amely hatalmas erőt ad ahhoz, hogy így folytassuk tovább és elérjük a kitűzött célunk megvalósítását.” – mondta Sándor Csaba, a Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Optimum Zrt. napelemes szolgáltatásának vezető szakértője.

Napelemes szolgáltatásunk olyan teljes körű kivitelezést jelent, amelyben a műszaki felméréstől az üzembehelyezéshez szükséges minden eszköz telepítésén keresztül, az engedélyek beszerzéséig a teljes folyamatot elvégezzük. További információ: http://nkmoptimum.hu