Garantált nyeremények várják az NKM új áram ügyfeleit
Utolsó módosítás: 2019.03.26
       

Az NKM nyereményjátékkal köti össze az újonnan belépő áram ügyfelek szolgáltatóváltását. A május végéig tartó kampányban az NKM garantáltan számlajóváírást és 3 hónapra díjmentes OtthonSOS szolgáltatást ad ügyfeleinek, valamint minden héten 1 darab okosórát, havonta 3 darab 50 000 forint értékű vásárlási utalványt és főnyereményként 3 darab elektromos rollert sorsol ki azon ügyfelek között, akik most az NKM áramszolgáltatóját választják.

A szolgáltatóváltáshoz mindössze két dokumentumot, egy igénybejelentő nyomtatványt és a kereskedői szerződés felmondásához szükséges meghatalmazást kell kitölteni, hiszen az NKM Áramszolgáltató Zrt. minden adminisztrációs feladatot elvégez a fogyasztók helyett, így az átlépés folyamata a törvényi előírásoknak megfelelően a legrövidebb időn belül megtörténhet. Online a www.szolgaltatovaltas.hu weboldalon, telefonon a 06 62 565 600-as telefonszámon lehet elindítani a szolgáltatóváltást, személyes ügyfélszolgálati irodáinkról pedig a www.nkmaram.hu/orszagos weboldalon tudnak tájékozódni az ügyfelek.

A szolgáltatóváltással az NKM ügyfelei egy helyen intézhetik földgáz- és áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket, személyesen pedig országosan közel 200 helyszínen fogadja az ügyfeleket. A mérés és a leolvasás az eddigi hálózati cég üzemeltetésében marad, ez nem változik a szolgáltatóváltással. Az ügyfelek mérőállásukat diktálhatják telefonon, online vagy a mobil applikáción keresztül, amellyel könnyen és gyorsan intézhetik ügyeiket.