Az NKM garantált számlajóváírást ad a környezetbarát e-számlát választó ügyfeleknek
Utolsó módosítás: 2019.04.26
       

Az NKM elindította „Zöldben gondolkodunk!” elnevezésű kampányát, amellyel a most e-számlára regisztráló ügyfelek 2019. április 23. és 2019. június 30. között garantált 1000 forintos számlajóváírást kapnak, valamint összesen 2 500 000 Ft értékben ajándékutalványokat is kisorsol.

Az utalványok a Zöldbolt.hu (www.zoldbolt.hu) oldalon válthatók be. Az utalványok sorsolási időpontja 2019. július 15.

Amellett, hogy az ügyfelek az e-számlára váltással részt vesznek a nyereményjátékban, hozzájárulnak egy környezettudatosabb, zöldebb jövő megteremtéséhez, amelyben a jövő generációja is élhetőbb körülmények között nőhet fel. Az NKM elektronikus számla szolgáltatásával egyszerűbb és gyorsabb a fogyasztók számla-ügyintézése, hiszen internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják az e-számlát, illetve tételesen nyomon tudják követni azokat visszamenőlegesen is és nem kell többet a papír alapú számlákkal foglalkozni.

Az eddigi kampányok eredményeként már több százezer földgázfogyasztó váltott az egyszerű, gyors és a számlaügyintézést lényegesen megkönnyítő elektronikus számlára. Az NKM földgáz-és áramfogyasztói számára a saját e-számla az alábbi oldalakon vehető igénybe:

www.nkmfoldgaz.hu/email-eszamla

https://www.nkmaram.hu/pages/online/termektar.jsf?id=2804799#termekid=2800538