Az NKM új elektromos töltőállomást telepített az Albaparknál
Utolsó módosítás: 2019.08.23
       

Az NKM közvetlenül az M7-es autópálya mellett, a székesfehérvári pihenőnél található Albapark étterem M7BISTRO parkolójában új töltőállomást telepített. Ezzel a telepítéssel a Mobiliti tehermentesítette a székesfehérvári Decathlon-os NKM töltőket, így még megbízhatóbb szolgáltatást nyújt ebben a kiemelten forgalmas és fontos régióban.

Az Albaparknál egy 2x22 kW AC (Ensto) töltőoszlop és egy 50 kW Tritium DC villámtöltő áll az e-autósok rendelkezésére.

A váltóáramú (AC), 22 kW-os töltők használata ingyenes, míg az 50 kW-os egyenáramú (DC) villámtöltőkön és a 43 kW-os váltóáramú (AC) villámtöltőkön a jelenlegi tesztfizetési időszakban 50 Ft/perc a díjazás. A próba várhatóan több hónapig tart, amelynek eredményétől is függ a végleges díjazás.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 105 db nyilvános töltőn és 215 db nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 18 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén.

A Mobiliti ügyfelei 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kaphatnak segítséget a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.