Az NKM is megjelenik az Európai Mobilitási Héten
Utolsó módosítás: 2019.09.16
       

Az NKM e-mobilitás márkája a Mobiliti is ott lesz a környezetbarát és fenntartható városi közlekedést népszerűsítő hazai eseménysorozaton, az Európai Mobilitási Héten, amelyet 2019. szeptember 16. és 22. között tartanak Budapesten.

Az NKM a hétvégén az Andrássy úton az MVM-mel közös standon várja a résztvevőket, ahol a helyszínen az érdeklődők ki tudják próbálni, hogyan működik a Mobiliti applikációján keresztül egy elektromos autó töltése, valamint lehetőségük van megismerni a fizikai ügyfélkulccsal, vagyis RFID-vel való azonosítást is.

A Mobiliti az ország egyik meghatározó e-töltőszolgáltatójaként eddig több mint 34 ezer töltőhasználatot regisztrált, amellyel több, mint 305 ezer kWh energiát szolgáltatott. Ezzel mintegy 300 tonnával kisebb a környezet szén-dioxid terhelése, amely olyan, mintha több hektáros erdőt telepített volna az NKM.

Az NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 107 db nyilvános töltőn és 218 db nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 19 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén.

A Mobiliti ügyfelei 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálaton keresztül kaphatnak segítséget a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, amennyiben az applikáción keresztül nem találnak választ.