Az NKM elkötelezett az iskolások környezettudatosságának növelése iránt
Utolsó módosítás: 2019.10.09
       

Az NKM „Zöldben gondolkodunk” elnevezésű kampányt hirdetett idén októberre. A kampány része az NKM Táborok program, amelynek keretében az NKM több mint 100 diák erdei táborozását fedezi, ahol a gyerekek játékos foglalkozásokon keresztül tanulhatják meg a természet tiszteletét és védelmét.

Az NKM a „Zöldben gondolkodunk” e-számla kampány keretében valamennyi általános iskolát, azaz mintegy 2500 oktatási intézményt hívott meg az NKM Táborok programjába. A jelentkezés módja egy válaszlevél, amelyben kifejtik az intézmények, miért fontos számukra a környezettudatos gondolkodásmód. Eddig mintegy 100 iskola jelezte részvételi szándékát a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által szervezett NKM Táborokba.

A promóció végén az NKM sorsolás útján választja ki azt a 6 nyertes iskolát, amelynek tanulói a Szeged melletti Szalakóta-központban, a jászsági Sasközpontban, valamint a dombóvári Tüske madárvártán lévő táborok valamelyikében tölthetnek el 5 napot. A jelentkezési határidő 2019. október 31. A táborban a diákok természettudományos előadásokon, kvízeken, éjszakai bátorságpróbán, csillaglesen, felfedezőtúrákon, interaktív madár- és rovarismereti bemutatókon vehetnek részt.

Mindemellett a kampány ideje alatt az NKM egyszeri garantált számlajóvárást ad azon ügyfelei számára, akik 2019. október 1. és október 31. között az e-számla szolgáltatásra váltanak. A most e-számlára váltó ügyfelek a főnyereményért is indulhatnak, amely egy egyhetes, all inclusive családi nyaralás az őrségi Kerca Biofarmon.

Az eddigi kampányok eredményeként már közel egymillió földgáz- és áramfogyasztó váltott az egyszerű, gyors és a számlaügyintézést lényegesen megkönnyítő elektronikus számlára. Az NKM földgáz- és áramfogyasztói számára a saját e-számla az alábbi oldalakon vehető igénybe:

Áram: www.nkmenergia.hu/aram/eszamla

Földgáz: https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/email-eszamla