Az NKM ügyfelei megnyerhetik éves energiafogyasztásuk értékét
Utolsó módosítás: 2019.11.12
       

„Maradjon több ideje a fontos dolgokra” elnevezéssel, indított kampányt az NKM, amellyel a most e-számlára regisztráló ügyfelek 2019. november 4. és 2019. december 15. között megnyerhetik éves energiafogyasztásuk értékét, maximum 150 000 Ft értékben, valamint esélyesek a fődíjra, egy családi élményfőzésre, Giannival.

A promóció végén az NKM sorsolás útján választja ki azt a 20 nyertest, akik az éves energiafogyasztásuk értékét számlajóváírás formájában visszakapják, illetve azt a 8 nyertest, akik családjukkal részt vehetnek egy élményfőzésen Giannival egy látványkonyhában. Továbbá az NKM egyszeri, garantált 1000 forintos számlajóvárást is ad azon ügyfelei számára, akik 2019. november 1. és december 31. között e-számla szolgáltatásra váltanak.

Az ügyfelek az e-számlára váltással nem csak a nyereményjátékban vesznek részt, de hozzájárulnak egy környezettudatosabb, zöldebb jövő megteremtéséhez, amelyben a jövő generációja is élhetőbb körülmények között nőhet fel. Az NKM elektronikus számla szolgáltatásával egyszerűbb és gyorsabb a fogyasztók számla-ügyintézése, hiszen internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják az e-számlát, illetve tételesen nyomon tudják követni azokat visszamenőlegesen is és nem kell többet a papír alapú számlákkal foglalkozni.

Az eddigi kampányok eredményeként már közel egymillió földgáz- és áramfogyasztó váltott az egyszerű, gyors és a számlaügyintézést lényegesen megkönnyítő elektronikus számlára. Az NKM földgáz- és áramfogyasztói számára a saját e-számla az alábbi oldalakon vehető igénybe:

Áram: www.nkmenergia.hu/aram/eszamla

Földgáz: https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/email-eszamla