Az NKM a MOB támogató partnere lett
Utolsó módosítás: 2019.12.03
       

Az MVM Csoporthoz tartozó NKM és a Magyar Olimpiai Bizottság együttműködési megállapodást írt alá. Az NKM támogató partnerként járul hozzá a MOB munkájához, annak érdekében, hogy a hazai sportolók felkészülése zavartalan lehessen, ezzel a magyar csapat szereplése a Tokiói Olimpiai Játékokon minél sikeresebb legyen.

Elkötelezett támogatói vagyunk a hazai sportéletnek. Büszkék vagyunk arra, hogy szponzorként számos hazai sportág és sportoló sikeréhez járulhattunk hozzá és az NKM a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság névadó szponzori címe mellett a Magyar Olimpiai Bizottság partnereként is osztozni kíván a magyar sportolók támogatásában és sikerében. Ismerjük a sportolók maximalista hozzáállását és elhivatottságát saját sportszakáguk iránt, hiszen a versenyeken nem lehet más céljuk, mint a legjobbnak lenni. Ez egy hasonlóság közöttünk. Azért dolgozunk nap mint nap, hogy az energetikai értéklánc minden eleménél szavatoljuk ügyfeleink számára a minőségi energiaszolgáltatást.” – mondta Kóbor György az MVM elnök-vezérigazgatója, az NKM igazgatóságának elnöke.

A mostani támogatói partnerséggel az NKM-nek célja, hogy energiájával még több sportoló sikeréhez tudjon hozzájárulni. Az NKM és az MVM hosszú évek óta elkötelezett a verseny- és tömegsport támogatása mellett, szárazföldön, vízen és levegőben is, ezzel közvetve számos olimpiai-, világbajnoki címhez járult hozzá. Az MVM korábban a Magyar Olimpikon Életút Program gyémánt fokozatú főtámogatója, míg az NKM idén az olimpiai kvalifikációs Kajak-Kenu Világbajnokság névadó szponzora volt.

Az NKM és az MVM nem csak partneri formában van kapcsolatban olimpikonokkal, hanem néhányukkal munkatársi viszonyt is ápolnak. Dr. Kovács Antal olimpiai- és világbajnok cselgáncsozó az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs vezetője, Szörényi Ádám, olimpikon vitorlázó az NKM Optimum Zrt. vezérigazgatója, Pelle Anikó kétszeres olimpikon női vízilabdázó az NKM biztonsági szakértője  valamint Lontay Balázs kardvívó olimpikon az MVM Partner Zrt. kereskedelmi osztályvezetője.