Most érdemes garantált nyereményekért használni az NKM földgáz-és áram applikációját
Utolsó módosítás: 2019.02.11
       

Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos és modern felületen keresztül, környezetbarát módon tudják intézni földgáz-és áramügyeiket okostelefonjaikon, valamint néhány kattintással igényelhetik az NKM saját e-számla szolgáltatását is. Az NKM most nyereményjátékot indított, így azon ügyfelek között, akik értékelik az App Store-on vagy a Google Play áruházon keresztül az applikációkat, minden nap 10 000 forint értékű, elektronikai eszközökre felhasználható vásárlási utalványt sorsol ki, valamint azok az ügyfelek, akik most a társaság saját e-számlájára váltanak, 2000 forint garantált számla jóváírást kapnak földgáz vagy áramszámláikból.

A nyereményjáték 2019. február 11-től március 31-ig tart.

Az applikáció Android és IOS telefonokra is elérhető az alkalmazás áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak, valamint megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az applikációt regisztrációt követően az NKM lakossági ügyfelei használhatják.

Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp két külön felületen fut, azonban az egyik applikációról csak egy gombnyomás a másik applikációra váltás. Az ügyfelek egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint első kézből értesülhetnek a szolgáltatók legfrisseb híreiről, ajánlatairól. Az NKM folyamatosan fejleszti alkalmazásait, így a későbbiekben további ügyintézési lehetőségeket is fog biztosítani letöltői számára.

Az ügyfelek az applikáción keresztül igényelhetik a Nemzeti Közművek környezetbarát saját e-számláját, amely lényegesen leegyszerűsíti a számla ügyintézést.

Az NKM saját e-számla szolgáltatásának célja, hogy egyszerűsítse és meggyorsítsa az ügyfelek számla-ügyintézését. Internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják ezt a környezetbarát megoldást, illetve tételesen nyomon tudják követni számláikat, visszamenőlegesen is, ráadásul ezáltal jelentősen egyszerűsödik a tárolás és a rendszerezés is.

Az Android okostelefonnal rendelkező ügyfelek az alábbi linkeken is elérhetik az applikációkat:

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp   

áram: http://bit.ly/2JgR74G  

Az IOS okostelefonnal rendelkező ügyfelek pedig az alábbi linkeken találnak több információt az applikációkról:

földgáz: https://apple.co/2M4MZ5u

áram: https://apple.co/2kWTxH4