Átmenetileg zárva lesznek az NKM ügyfélszolgálati irodái
Utolsó módosítás: 2020.03.14
       

Az NKM ügyfelei és kollégái egészségének, biztonságának megóvása érdekében, az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak.

Az NKM arra kéri ügyfeleit, hogy ezen időszakban válasszák a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos ügyfélszolgálatot, vagy juttassák el megkeresésüket írásban a Társaság e-mail- és postacímére. 

Az NKM honlapján minden információt megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Azon ügyfelek, akik a kényelmes, környezetbarát elektronikus számla mellett döntenek, 1000 Forint jóváírást kapnak.

A NKM azzal is segíteni kívánja az ügyfelek mindennapjait a jelenlegi helyzetben, hogy felfüggeszti a kikapcsolásokat a lakossági áram- és földgázszolgáltatás területén. Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében tesz és ezekről haladéktalanul tájékoztatja ügyfeleit is.

 

Online elérhetőségeink:

Földgáz Online Ügyfélszolgálat
Áram Online Ügyfélszolgálat


Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:

Android                                                               iOS

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp                        https://apple.co/2M4MZ5u  
áram: http://bit.ly/2JgR74G                            https://apple.co/2kWTxH4

 


Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:

+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:

NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@nkm.energy