Nőtt az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp népszerűsége, hiszen kényelmes ügyintézést, számlafizetést nyújtanak az otthon biztonságából
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       

Közeledik a második évfordulója, hogy elindítottuk a földgáz-applikációt, és megújítottuk az országossá vált áramszolgáltatáshoz kínált korábbi áramapplikációt. Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp mobilalkalmazásokat gyorsan megszerették az ügyfelek, hiszen okostelefonjukon bárhonnan bármikor kényelmesen tudják intézni földgáz- és áramügyeiket.

Az Android és iOS telefonokra is elérhető applikációkat nevük alapján könnyű megtalálni az alkalmazásáruházakban. Az ingyenes letöltés után egyszerű a regisztráció, és ettől kezdve szó szerint néhány gombnyomás a számlák nyomon követése, bankkártyás befizetése még akkor is, ha valakinek még nincs e-számlája. Természetesen ugyanakkor néhány pillanat alatt lehet környezetbarát e-számlát igényelni, diktálni, diktálási emlékeztetőt kérni és még számos ügyet intézni.

Mind az NKM Földgázappból, mind az NKM Áramappból csak egy gombnyomás a váltás a másik applikációra. Az ügyfelek alkalmazásonként egy-egy regisztrációval több felhasználási hely ügyeit is intézhetik.

Itt a kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a mobilapposok elégedett táborához!

 

Android okostelefonja van?

NKM Földgázapp: http://bit.ly/2kT21Pp

NKM Áramapp: http://bit.ly/2JgR74G

 

iOS okostelefonja van?

NKM Földgázapp: https://apple.co/2M4MZ5u

NKM Áramapp: https://apple.co/2kWTxH4

 

Az NKM büszke ügyfelei környezettudatosságára, a korszerű megoldások iránti nyitottságára.

2019 végén az NKM a magyarországi közműszolgáltatók közül elsőként haladta meg a mérföldkőnek számító egymillió e-számlát. Az egymillió papírmentes, környezetkímélő elektronikus számla a szolgáltató és az ügyfelek közös sikere.

A koronavírus-járványra reagálva most áprilisban elindítottuk Az NKM E-számla mindenkinek segítség kampányunkat, amellyel a 2020. április 2. és 2020. július 2. között e-számlára regisztráló ügyfelek minden új e-számla-regisztrációjuk után garantált 500 Ft számlajóváírást kapnak. Az NKM Energia Zrt. pedig további 500 Ft-tal támogatja a hazai ellátóközpontnak minősített Szent László Kórház (DPC-OHII) alapítványát.

Az ügyfelek dönthetnek úgy is, hogy felajánlják a garantált 500 Ft jóváírásukat a kórháznak. A nemes gesztus viszonzásaképp közöttük 5000 Ft értékű NetPincér vásárlási utalványokat sorsolunk ki.