A postákon is újranyílnak az NKM ügyfélszolgálatok
Utolsó módosítás: 2020.07.20
       

Az NKM az elmúlt hetekben időpontfoglalással ismét látogathatóvá tette irodái egy részét, és július 20-tól ezzel párhuzamosan már a postákon működő további közel 130 fiókiroda is elérhető lesz az ügyfelek számára.

A személyes ügyintézés a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban kizárólag előzetes időpontegyeztetést követően érhető el, ugyanakkor a postai fiókirodákban nem szükséges az előzetes időpontfoglalás.

Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül. Az NKM arra kéri ügyfeleit, az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében a kitöltött formanyomtatványokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

www.nkmenergia.hu/aram/Dokumentumtar
www.nkmenergia.hu/foldgaz/Dokumentumtar

Az NKM továbbra is arra buzdítja ügyfeleit, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Időpontfoglalás:

www.nemzetikozmuvek.hu/idopontfoglalas

 

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

 

Online ügyfélszolgálat

www.nkmenergia.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat
www.nkmenergia.hu/aram/Ugyfelszolgalat

 

Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@nkm.energy
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

 

Mobilapplikáció

NKM Földgázapp
NKM Áramapp