NKM Energia Zrt.
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       

Az NKM Energia Zrt. biztosítja a folyamatos és biztonságos földgáz-és áramszolgáltatást az ügyfelek számára, ezzel országszerte az NKM 4,2 millió ügyfele egyetlen helyről kapja mindkét szolgáltatást, amely igaz az ügyintézésre, a közös központi telefonszámra és az egységes ügyfélszolgálati irodákra is.

Az NKM földgázszolgáltató társasága, az NKM Földgázszolgáltató Zrt. és áramszolgáltató társasága, az NKM Áramszolgáltató Zrt. 2019. június 30-án egyesült, az új cég neve NKM Energia Zrt. lett. Az összeolvadással nem változtak az ügyfél-azonosítók, a számlázás ütemezése, a diktálási időszakok, a folyószámla azonosítók és a csoportos beszedési megbízások érvényessége.

Az NKM Energia Zrt. 100%-os részesedésű társasága az NKM Földgázhálózati Kft., az NKM Áramhálózati Kft. Mindezen túl az NKM az NKM Energia Zrt. által közvetve vagy közvetlenül irányított vállalkozások tekintetében

  • a FLOGISTON Gázmérőgyártó, Javító, Hitelesítő és Kereskedelemi Kft. (NKM Földgázszolgáltató Zrt. részesedése 67%),
  • továbbá a KOMUNÁLINFÓ Zrt. (NKM Földgázszolgáltató Zrt. részesedése 42,42%)a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. (NKM Áramszolgáltató Zrt. részesedése 30,49%)

is rendelkezik bizonyos döntéshozatali jogosultsággal.