Napelemes rendszer megvalósítása az MFB hitelprogramjával

Növelje lakásának, házának energiahatékonyságát, telepítsen megújuló energiaforrást 0%-os hitellel! Válassza az NKM Optimum napelemes rendszerét!

A hitelt magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek igényelhetik minimum 10%-os saját forrással, többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére, szigetelésre, nyílászárók cseréjére, valamint megújuló energiaforrások vagyis napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk – vagy korszerű faelgázosító berendezések beépítésére. A visszatérítendő hitelösszeg magánszemélyeknek 500 000 – 10 millió Ft, társasházak és lakásszövetkezetek esetén pedig lakásonként 250 000 – 7 millió Ft.

A hitel futamideje maximum 20 év.

Kamat: évi fix 0%

Kölcsönfelvevők köre: természetes személy, magánszemély, társasház, lakásszövetkezet

A pályázat beadási határideje: 2017. április 24. – 2022. december 31. között

 


Információk a pályázatról

Közép-magyarországi régióban megvalósuló beruházások: VEKOP-5.2.1-17

Tájékoztatjuk, hogy az MFB hivatalos közleménye szerint a pályázati lehetőség 2019. október 17. 16:00 órától szünetel, pályázat és újabb kérelem nem adható be.

Közép-magyarországi régión kívüli, vidéki régióban megvalósuló beruházások: GINOP-8.4.1/A-17

Tájékoztatjuk, hogy az MFB hivatalos közleménye szerint a pályázati lehetőség 2020. november 6. 00:00 órától szünetel, pályázat és újabb kérelem nem adható be.

 

A 0%-os lakossági energiahatékonysági hitel online is igényelhető!

A hiteligénylés egy gyors regisztrációt követően elindítható. Fontos, hogy jelenleg csak magánszemélyek, 5 millió Ft-ot nem meghaladó kölcsönösszeg esetén indíthatják az igénylésüket online, 5 millió Ft felett a hitelügyintézés személyesen indítható az MFB Pontok valamelyikén.

Kérdése van az MFB-hitellel kapcsolatban? Hívja központi telefonszámunkat a +36 20 527 5370-es számon munkanapokon 9–17 óra között, vagy írjon nekünk a napelem@nkm.energy címre, munkatársaink szívesen segítenek a felmerülő kérdésekben.

Fizetési ütemezés
Kalkuláció
Vissza