Ajánlatkérés

Fontos információ

Tisztelt Ügyfelünk!

A kialakult helyzetben elsődleges kollégáink egészségének megóvása. Ennek érdekében az egész társaságunkra vonatkozóan bevezettük az „otthoni munkavégzést”, amely során a napelemes rendszerek megvalósításának minden folyamatunkat zavartalanul intézzük.

Központi telefonszámunkon +36 20 527 5370 munkanapokon 9-17 óra között fogadjuk hívását.

E-mail elérhetőségünk: napelem@nkm.energy

Várjuk megkeresését!

Az NKM Optimum Napelemes Csapata

Kérje ajánlatunkat most, és segítünk megvalósítani napelemes rendszerét!

Néhány adat megadásával meghatározzuk leendő napelemes rendszere főbb jellemzőit. Jelölje be a „Kapcsolatfelvételt kérek” mezőt is, és adja meg elérhetőségeit. 

Nem lakossági ügyfélként kérje személyre szabott árajánlatunkat napelem@nkm.energy e-mail címen keresztül.

Ft
db
kWp
kWh
Ft
Az előzetes műszaki és árkalkuláció számértékei az Ön által megadott adatokon alapuló becslések eredményeként kerültek kiszámításra, azok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek az NKM Optimum Zrt. kötelező érvényű ajánlatának. A helyszíni felmérés, illetve a telepítés utáni valós értékek ettől eltérőek lehetnek.
+36
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom, az abban foglaltakra figyelemmel hozzájárulok adataim kezeléséhez és továbbításához.
* A kapcsolatfelvételhez szükséges a napelemes szolgáltatásunkkal kapcsolatos Adatkezelési Tájékoztató megismerése, majd ezt követően hozzájárulás ahhoz, hogy a megadott személyes adatait Társaságunk a napelemes termékkel összefüggő ajánlatadáshoz szükséges feladatok teljesítése érdekében kezelje és azokat az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott tevékenység ellátása céljából az alvállalkozó(i)nak továbbítsa. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Társaságunk ajánlatát Ön nem fogadja el, abban az esetben ennek tudomásunkra jutásától számított 8 napon belül az adatait töröljük.