Elektronikus számla
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       

Az E-gázszámla lényege, hogy Ön nem papíralapú számlát kap, hanem e-mailben vagy az online ügyfélszolgálaton keresztül érkezik Önhöz a gázszámlája. Az így megkapott számlát többféle fizetési móddal egyenlítheti ki: biztonságos online bankkártyás fizetéssel, banki átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy akár az ügyfélszolgálati irodáinkban bankkártyával.
Kétféle E-gázszámlát is kínálunk ügyfeleink számára.

E-mailben érkező E-gázszámla

Az e-mailben érkező E-gázszámlát az igénylés során megadott postafiók címére küldjük, PDF formátumban, csatolt mellékletként. Az igénylést egyszerűen, néhány adat megadásával és egy kattintással innen indíthatja el. Az igénylést követően a számlát nem a postaládájába, hanem e-mail fiókjába küldjük. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék a kiállítást követően azonnal, e-mailben megkapni számlájukat, hogy tervezni tudják havi kiadásaikat.

Előnyei:

  • Gázszámláját otthonról (bankkártyával vagy banki átutalással), illetve csoportos beszedési megbízással is fizetheti. (Az így kapott számla készpénzzel nem egyenlíthető ki.)
  • A számlakiállítást követően számláját az e-mail fiókjába kapja.
  • Nem kell többet a papír alapú számlákat tárolnia, e-mail fiókjában azokat bármikor megtekintheti.
  • A számla hiteles, időbélyeggel ellátott.
  • Ha most igényel E-gázszámlát, 1000 Ft-ot jóváírunk gázszámláján!

Ha már rendelkezik online ügyfélszolgálati regisztrációval, az e-mailben érkező E-gázszámlát ott is igényelheti.

Online ügyfélszolgálaton megtekinthető E-gázszámla

E-gázszámlát az online ügyfélszolgálati regisztrációt követően is igényelhet. Ebben az esetben a számláját nem e-mailben, hanem az online ügyfélszolgálati felületen érheti el, e-mailben a számla elkészültéről értesíti a rendszer. Az így igényelt E-gázszámlát azoknak ajánljuk, akik élni szeretnének az online ügyfélszolgálat által biztosított számos ügyintézési lehetőséggel is (pl. mérőállás-diktálás, leolvasási és diktálási időpontok megtekintése, adatmódosítás, időpontfoglalás, átírás indítása stb.).

Előnyei:

  • Nem kell többet a papíralapú számlákat tárolnia, az online ügyfélszolgálati felületen azokat bármikor visszakeresheti.
  • Gázszámláját otthonról (bankkártyával vagy banki átutalással), illetve csoportos beszedési megbízással is fizetheti. (Az így kapott számla készpénzzel nem egyenlíthető ki.)
  • A számla hiteles, időbélyeggel ellátott.

Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. kétféle E-gázszámláján túl a Díjnetnél vagy az OTP Bank OTPdirekt felületén is igényelhető e-számla.